Dobrodošli

Prvi Adria Hotel Forum održan je u veljači 2013.godine te je na jednom mjestu okupio hrvatske i inozemne stručnjake koji su tokom dva dana razgovarali o mogućnostima razvoja i investicija u hotelskoj industriji. Forum je službeno otvorio tadašnji ministar turizma g. Veljko Ostojić, a na panelima su sudjelovali i podpredsjednici regionalnog razvoja najvećih svjetskih menadžment kompanija; InterContinental Hotels i Hilton Worldwide. Forum je za cilj imao potaknuti komunikaciju i razmjenu mišljenja kao i prezentaciju svjetskih primjera koji su omogućili razvoj turizma u svojim matičnim gradovima/ zemljama.

Adria Hotel Forum, u svom drugom izdanju ide korak dalje te je glavna tema “Investicije i inovacije u hotelskoj industriji”“

Adria Hotel Forum, u svom drugom izdanju, ide još jedan korak dalje. Tema Foruma 2014.godine su „Investicije i inovacije“. Prvi dan će paneli i dalje biti usmjereni na investicije – one koje su se dogodile od pristupanja Hrvatske u EU i one koje se trebaju dogoditi u narednom periodu, a drugi dan će okupiti i predstaviti potencijale ulaganja u inovacije kao model privlačenja novih tržišta i ostvarivanja nove ponude u svrhu podizanja kvalitete i ostvarivanja dodatne vrijednosti kako za goste tako i za pružatelja usluga.

Adria Hotel Forum je relevatna točka svjetskih stručnjaka te potiče komunikaciju i razvoj svih aktera turističke industrije, a dugoročno za cilj ima biti svojevrsni “think tank” industrije koji svojim idejama i povezanošću stvara mogućnost dodatne vrijednosti i interesa inozemnih ulagača za Hrvatsku.

Partneri

Generalni sponzor

Pokrovitelji

Medijski pokrovitelji

Sponzori