Organizacijski odbor

Marina Franolić

Marina Franolić je osnivačica razvojnih projekata Adria Hotel Forum i Adria Lux koji djeluju u sklopu tvrtke Proficiscor. Adria Hotel Forum je međunarodna konferencija s glavnom temom “Investicije u hotelskoj industriji” dok je Adria Luxury brand za ekskluzivne usluge concierge-a i opskrbe na Jadranu, s fokusom na mega jahte i luksuzne vile.

Njezina karijera u turizmu započela je na Glion Institute of Higher Education u Glionu, Švicarska i u Hotelu Savoy, Rocco Forte group, u Firenzi. Nakon povratka u Hrvatsku, prije usmjerenja u turističke projekte, radila je na međunarodnim projektima s Američkom agencijom USAID, EU edukacijama u sklopu Ministarstva vanjskih poslova, a potom na razvoju investicijskih projekata i projektiranja u jednom od najponatijih hrvatskih arhitektonskih ureda, Randić i suradnici.

Rasti Nikolić

Rasti Nikolić je suosnivačica razvojnih projekata Adria Hotel Forum i Adria Luxury. Karijeru u turizmu započela je radeći na razvojnim i investicijskim turističkim projektima u Istri i diljem Hrvatske za investicijske fondove iz Velike Britanije. Rasti ima vše od petnaest godina radnog iskusva iz područja razvoja poslovanja, investicija i hotelijerstva. Svoje radno iskustvo stjecala je u svim aspektima poslovanja, malih i velikih projekata, s naglaskom iz područja financija (budgeting, controlling, reporting), razvoja poslovanja, koordiniranja ljudi i odjela. Strateški razmišlja te ima sposobnost rješavanja izazova inovativnim pristupima s ciljem unapređenja poslovanja. Posjeduje međunarodnu poslovnu kulturu, izvrsne uspjehe u radu, te je nedavno završila i MBA pri američkoj poslovnoj školi.

Dr.sc. Sanja Čižmar

Dr. Sanja Čizmar je viša partnerica pri tvrtki Horwath HTL Zagreb, član globalne vodeće hotelske, turističke i ‘leisure’ industrije konzalting grupe. Dr. Čizmar je obranila doktorat iz područja strateškog menadžmenta pri Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 1997. godine, Sanja Čizmar je radila i djelovala u svojstvu generalne direktorice tvrtke Horwath HTL Zagreb, te je od 2011. viša partnerica. Radi kao predavač hotelskog menadžmenta pri Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, te je autorica nekoliko udžbenika o turizmu i hotelijerstvu, uz mnoštvo izdanih članaka i kolumni u stručnim i znanstvenim časopisima.

Sanja je stjecala iskustvo u hotelijerstvu i konzaltingu na području jugoistočne Europe radeći na konzalting projektima s vodećim hotelijerskim kompanijama kroz dvadesetogodišnje razdoblje. Bila je dijelom 400 projekata uključujući širok raspon razvojnih projekata, edukacija, upravljanje sredstvima, te projekata hotelskog menadžmenta. Sanja je aktivno uključena u osnivanje i razvoj nekoliko regionalnih kompanija hotelskog menadžmenta. Fokus njene ekspertize jest usmjeren prema menadžmentu promjene, strateškog menadžmenta, te upravljanje sredstvima na području hotelijerstva u jugoistočnoj Europi, pomažući klijentima unaprijediti rad i djelovanje te povećati dobit na investicije.

horwathhtl.hr

Kristian Šustar

Izvršni direktor HUP-a Zagreb, kompanije čiji su objekti središte najvažnijih gospodarskih, političkih i sportskih događanja Zagreba i Hrvatske. Upravo HUP ZAGREB ima sve potencijale da postane osovina oko koje će se izgraditi nova arhitektura hrvatskog hotelijerstva. Kroz nove razvojne projekte društvo ima ambiciju odrediti smjer promjena nacionalnog turizma.

Višegodišnje iskustvo, uglavnom na rukovodećim pozicijama unutar turističkih kompanija u stalnoj expanziji (tijekom karijere, često obnašao više funkcija istodobno unutar pojedinih kompanija). U dosadašnjem radu obnašao ključne dužnosti odnosno vodio kompanije (Maistra, Jadranski luksuzni hoteli) koje su svojim poslovanjem diktirale trendove razvoja nacionalnog turizma i pozicionirale se na način da preuzimaju ulogu upravljanja tranzicijom modela turističkog razvoja određivanjem smjera promjena, pokretanjem i stimuliranjem kvalitetnih razvojnih projekata, te educiranjem destinacije kroz uvođenje novih trendova.

Uz Hrvatsku, iskustva stjecao na nizu međunarodnih projekata. Već niz godina aktivan u radu lokalnih i županijskih turističkh zajednica te je član vijeća Hrvatske turističke zajednice. Od prosinca 2009. godine predsjednika Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske, nacionalne udruge hotelijera.

www.upuhh.hr

www.hupzagreb.com

Partneri

Generalni sponzor

Pokrovitelji

Medijski pokrovitelji

Sponzori