Novosti

IMG_4198 copy

Fotografije s Adria Hotel Foruma 2014

Sve fotografije s Adria Hotel Foruma 2014 možete pogledati ovdje.

hamag-logo

HAMAG INVEST pokrovitelj Adria Hotel Foruma 2014

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, HAMAG INVEST je pokrovitelj Adria Hotel Foruma 2014. 

hyatt web

Takuya Aoyama, potpredsjednik za akvizicije i razvoj za Rusiju i zemlje CISa, Hyatt International sudjeluje na Adria Hotel Forumu

Takuya Aoyama, potpredsjednik za akvizicije i razvoj  za Rusiju i zemlje CISa, Hyatt International sudjeluje na Adria Hotel Forumu 2014, na panelu “Brand u odnosu na individalni hotel” i panelu “Suvremni poslovno-razvojni modeli”. Ovdje možete naći detaljan curriculum Takuye Aoyame.

Horwath_HTL_logo2

Dr. sc. Miroslav Dragičević, direktor Horwath HTL Zagreb sudjeluje na Adria Hotel Forumu 2014

Dr. sc. Miroslav Dragičević, direktor Horwath HTL Zagreb sudjeluje na Adria Hotel Forumu 2014, na panelu “Privatizacija- jesmo li naučili nešto iz skustva?”. Ovdje možete naći detaljan curriculum Dr. Miroslava Dragičevića.

vijestLastYear

Pogledajte kako je bilo prošle godine

Adria Hotel Forum po prvi put se održao 13.-14.veljače 2013. godine u Hotelu Westin u Zagrebu.

najava ivona

Ivona Meissner, CEO, Best Western centralna Europa sudjeluje na Adria Hotel Forumu 2014

Ivona Meissner, CEO, Best Western centralna Europa sudjeluje na Adria Hotel Forumu 2014, na panelu “Brand u odnosu na individualni hotel”. Ovdje možete naći detaljan curriculum Ivone Meissner.

lugano web naslovna

Carlo Fontana, direktor Hotel Lugano Dante sudjeluje na Adria Hotel Forumu 2014

Carlo Fontana, direktor hotela Lugano Dante iz Švicarske sudjeluje na panelu “Savršenstvo inovativne usluge” na Adria Hotel Forumu 2014.

robert najava

Robert McCann, Korporativni menadžer – ekološka održivost, InterContinental Hotels Group sudjeluje na Adria Hotel Forumu 2014

Robert McCann, Korporativni menadžer – ekološka održivost, InterContinental Hotels Group sudjeluje na panelu „Svi govore o održivosti“ na Adria Hotel Forumu 2014. Curicullum Roberta McCann-a možete naći ovdje.

objava nuno

Nuno César de Sá, direktor, Rudding Park Hotel Golf & Spa sudjeluje na Adria Hotel Forumu 2014

Nuno César de Sá, direktor, Rudding Park Hotel Golf & Spa; sudjeluje na Adria Hotel Forumu 2014, na panelu “Prodaja online i offline”. Ovdje možete naći Nunov detaljan curriculum.

vijestDodatniProgram

Dodatni program u sklopu ovogodišnje konferencije

Ove godine organizacijski odbor Adria Hotel Foruma odlučio je uvesti neke novitete. Radi se o studentskom natječaju na koji će se pozvati prvenstveno studenti hotelijerstva i turizma (iako će pristup biti otvoren svim studentima 3., 4. i 5. godine fakulteta), a temeljna ideja natječaja je, sukladno svjetskim primjerima, pružiti mogućnost mladim stručnjacima da prezentiraju svoju inovativni ideju ili proizvod.

glion veliki

Institut visokoga obrazovanja Glion

Glion Institut za visoko obrazovanje je međunarodna institucija za hotelski menadžment u Švicarskoj . Otvoren u jesen 1962. u bivšem Bellevue Hotelu, Glion Hotel School (kao što je tada bio imenovan) bio je prva privatna institucija za hotelski menadžment na sveučilišnoj razini. Kao privatna, profitna ustanova koja stremi izvrsnosti, GIHE je izgradio svoj ​​ugled i postao lider u obrazovanju studenata u segmentu hotelijerstva .

Više od obične škole za hotelijerstvo, Glion Institut za visoko obrazovanje je ovlašten od strane New England Association of Schools and Colleges ( NEASC ) da provodi programe koji vode do diplome ; suradnik , prvostupnik te poslijediplomsku i stručnu spremu u međunarodnom hotelskom menadžmentu  te event, sport i menadžmentu zabave .

Svake godine, GIHE nudi post- srednjoškolsko obrazovanje za oko 1.500 učenika iz 90 zemalja diljem svijeta . U posljednjih 50 godina, tisuće studenata su prošli kroz Glion iskustvo i sa sobom ponijeli  “Glion duh” te na taj način reprezentativno predstavljaju ovu instituciju kao lidera u ugostiteljstvu .

Glion Institute of Higher Education/Institut visokoga obrazovanja ‘Glion’ jest u 2013. godini rangiran u top 3 ugostiteljske visokoškolske ustanove u svijetu.Poznat je po iznimnoj pripremi studenata za međunarodnu karijeru u ugostiteljstvu i upravljanju.Anketu je vodio Taylor Nelson Sofres (TNS) Travel & Tourism (U.K.), najveći pružatelj prilagođenih istraživanja i analize u svijetu, s ciljnom publikom kadrovskih menadžera iz domene međunarodnih ugostiteljskih tvrtki u sklopu 80 zemalja diljem svijeta.

 Marina Franolić, osnivačica Adria Hotel Foruma je Alumni Glion-a, koji je ove godine postao partner događanja.

cestitka web

Želimo Vam sve najbolje!

Povodom ovih Božićnih i Novogodišnjih blagdana, tim Adria Hotel Forum-a želi Vam sve najbolje te da Vam 2014.godina bude nadasve uspješna!

valamar nasovna

Ivana Budin Arhanić, članica Uprave Valamar grupe d.d. sudjelovati će na AHF 2014

Ivana Budin Arhanić, članica Uprave Valamar grupe d.d. sudjelovati će na panelu “Pogled na regiju iz perspektive inozemnih investitora”

vijestMint

Ministarstvo turizma i ove godine pokrovitelj AHFa

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, na čelu s ministrom Darkom Lorencinom, i ove godine je potvrdilo svoje pokroviteljstvo i sudjelovanje

Partneri

Generalni sponzor

Pokrovitelji

Medijski pokrovitelji

Sponzori